Saturday, 18 October 2014

Saya Paling Suka Tengok..... ~ Hobi Pelik Seorang Wanita..

Saya paling sukaaaaa tengok barang baby.. keibuan sangat kan.. hihihi..
Tak tau kenapa, tiap kali berada di kawasan barangan baby kat shopping mall saya rasa heaven sangat..
Dari barang2 feeding, pakaian sampai la travel gear.. semua saya suke tengok..


Selain tu, saya jugak hantu gajet & home appliances.. hehe.. suke tengok handphone, laptop, tv dan apa2 barang elektrik termasuk peti ais la, mesin basuh la.. 
So kalau pegi kedai eletrik memang saya pusing abis la.. semua pintu peti ais saya buka. Hahaha.. 
Tapi tak beli pun. Penat je orang kedai tu follow saya.. hihihi


Apa pulak hobi anda?

7 comments:

  1. Bab tengok barang baby, saya pun suka. Leka sangat. Bab mainan budak lgla suka. Masuk toys ur us tu jadi keje. Mybe sebab masa kecik2 dlu mainan cm skng xde lg.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sejak preggy yg 1st mmg cmni.. sampai time tak preggy pon melekat dah hobinya.. hehe

      Delete
  3. Tengok barang baby memang best.kena lak time tgk tu ado duit lg la best.gerenti skeping melayang..hihihi

    ReplyDelete

komen anda sgt2 dihargai. Tinggalkan juga link anda. InshaAllah sy dtg melawat blk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...