Friday, 7 August 2015

Sabun Pencuci 100% Bahan Semula Jadi | Tiada Lagi Kulit Kering Atau Mengelupas

Assalamualaikum..
Adakah anda sering mengalami sakit tangan dan mengelupas akibat selalu membasuh pinggan di dapur? Mahukah anda menghentikan mimpi ngeri ini? Cewah, macam iklan kat tv pulak ye.. hehehe..
Tapi saya bukan nak iklan, just nak share dengan awak semua mengenai kebaikan sabun cuci pinggan dari Shaklee iaitu Hand Dish Wash. 




Siapa yang pernah cuba Hand Dish Wash mesti akan jatuh cinta. 
Ramai yang telah cuba berpuas hati dengan performance Hand Dish Wash ini.
Kotoran bukan setakat senang hilang, malah tangan juga tetap lembut dan tidak rosak. Biasakan bila kita setiap hari 'bermain' air di dapur, lama-lama kulit menjadi kering, kasar dan mengelupas. Dengan menggunakan Hand Dish Wash ini, inshaAllah kulit tangan kekal lembut. Ini kerana Hand Dish Wash diperbuat dari bahan semula jadi dan tidak mempunyai bahan kimia merbahaya.

Tak percaya? Boleh tengok pengakuan ikhlas dari akak cantik ini apa yang buat beliau jatuh cinta dengan Hand Dish Wash ini.

Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

Antara kebaikan dan kelebihan Hand Dish Wash Shaklee ni berbanding sabun biasa :
1) Diperbuat 100% dari bahan semula jadi dari Jagung dan Kelapa.
2) Berkesan menanggalkan kotoran degil TANPA merosakkan tangan.
3) Bebas bahan kimia merbahaya
4) Tiada perwarna dan bau yang menyengitkan.


Ingin mencuba Hand Dish Wash yang awesome ini?
Hubungi saya segera
Suhailah
whatsapp 0192882244
FB : Aliyya Soffiya.

Ingin mendapat harga yang special?
Jom lah join keahlian.
Vitamin PERCUMA menanti anda.

6 comments:

  1. Dish wash memang terbaik untuk mencuci segala peralatab dapur....menghaluskan tangan dan juga bebas bahan kimia. Memang sesuai untuk wanita aktif....memang terbaik lah Dish wash ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. selamat utk kanak-kanak. susah nak cari pencuci macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu diaa.. peminat Hand Dish Wash bagi testimoni.. hehe..

      Delete

komen anda sgt2 dihargai. Tinggalkan juga link anda. InshaAllah sy dtg melawat blk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...