Thursday, 5 June 2014

Nak Wajah Cantik& Berseri? Nak Subur & Sihat? Nak Duit Extra? Vitamin E Shaklee Boleh Bantu.

Betul ke Vitamin E Shaklee boleh buat wajah cantik berseri, bantu tingkatkan kesuburan & kesihatan? Dapat DUIT extra lagi, biar betul?!!
Jawapannya : BETULLLL..


Vitamin E Shaklee sememangnya yang TERBAIK.
Why? Kenapa?

Sebabnya :
  • Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate selain lengkap dengan 10mg Selenium. Kenapa dengan selenium? Kerana vitamin E tanpa selenium adalah tidak sempurna, selenium membantu penyerapan vitamin E dengan lebih berkesan.
  • Vitamin E Shaklee didatangkan bersama dengan grape seed yang mana kelebihan grape seed ni mengandungi kuasa antioksidan 20x lebih hebat daripada vitamin E sahaja. Grape seed mengandungi OPC iaitu Oligomeric Proanthi Cyanidin membantu kulit lebih anjal dan awet muda. Grape seed juga bertindak sebagai anti kanser. 

Bagaimana Vitamin E Shaklee boleh bantu cantikkan dan serikan wajah?
Tubuh kita terutaman wajah dan kulit kita sebenarnya sentiasa terdedah dengan radikal bebas dan bahan perosak yang terdapat di sekeliling kita.
Sebab itu, Maha Besar & Maha Pengasih Allah telah menciptakan sistem pembaikpulih semulajadi dalam tubuh kita.
Namun demikian, semain majunya teknologi dunia semakin banyak bahan perosak yang terhasil di persekitaran kita. Tubuh kita juga sudah tidak mampu nak menampung beban kerja baik pulih yang semakin meningkat.
Oleh itu, tubuh kita memerlukan bantuan bagi mengatasi masalah ini.
Vitamin E bersama-sama dengan grape seed membantu melindungi tubuh dari terus-terusan menjadi sasaran radikal bebas dan bahan perosak ini.
Dengan itu, sistem baik pulih tubuh kita dapat fokus untuk terus memperbaiki sel-sel yang telah rosak sekaligus mengembalikan kesihatan dan keremajaan sel.

Bagaimana Vitamin E Shaklee boleh bantu tingkatkan kesuburan?
 Vitamin E penting untuk tIngkatkan kesuburan untuk kedua-dua suami dan isteri. 
Untuk isteri, ia memelihara kesihatan dinding rahim dan plasenta bagi mencegah keguguran. Ia juga menjaga sistem endokrin dan pengeluaran hormon-hormon dengan baik. 
Bagi suami pula, Vitamin E akan menjaga kualiti sperma, hormon-hormon seks dengan lebih baik dan mencegah kerosakan DNA sperma kerana vitamin E kaya dengan antioksdan. 
Salah satu punca kemandulan adalah kerosakan yang banyak pada DNA sperma. 
DNA yang rosak adalah kesan dari radikal bebas.

Vitamin E terlibat secara langsung dalam pembentukan hormon yang melibatkan seks dan kesuburan iaitu androgen, estrogen dan progesterone. Vitamin E membantu pasangan yang mempunyai masalah dingin terhadap hubungan intim dengan meningkatkan 'sexual desire' dan menikmati hubungan cinta dengan lebih baik. Juga meningkatkan LIBIDO dan meningkatkan pengaliran darah ke organ seks lelaki dan perempuan. Vitamin E juga membantu meningkatkan tahap testosteron dalam badan anda. Tanpa testosteron yang cukup dalam badan anda, stamina seksual anda dan keinginan seksual boleh berkurangan.

Selain kecantikan wajah, Vitamin E Shaklee juga dapat membantu menghilangkan kesan-kesan parut seperti strechmark, luka pembedahan dan sebagainya.

Harus diingat, Vitamin E Shaklee tidak boleh dimakan oleh ibu yang sedang hamil dan juga kanak-kanak di bawah usia 10 tahun. Ini adalah kerana setiap biji kapsul Vitamin E Shaklee mempunyai kandungan Vitamin E yang tinggi iaitu sebanyak 400IU.

Namun, bagi mereka yang tidak boleh makan, anda boleh sapu ke parut untuk mendapatkan kesannya dengan selamat.

Macam mana pulak dengan DUIT Extra tu yek?
Hah.. ni saya cerita.. hehe..
Sempena promosi bulan Jun 2014 dari Shaklee, setiap pembelian 6 botol Vitamin E, anda akan mendapat :
Diskaun sehingga 30%
Sebotol vitamin E secara PERCUMA bernilain RM149.00
Keahlian PERCUMA bernilai RM65.
CASH BONUS Bernilat RM34.20 (anggaran).
Total anda dapat JIMAT RM430 (anggaran)


Best ke Best?

Kalau best, apa tunggu lagi. Mari order cepat-cepat.
Sebelum terlambat.

Hubungi saya :

(ID 930065)
Whatsapp / WeChat: 019-2882244
Email: n_su2008@ymail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...