Monday, 3 November 2014

Kebaikan OmegaGuard Yang Membuatkan Ibu Kembali Gembira, Ayah Tidak Pening Lagi Dan Anak-anak Ceria

Ya, Alhamdulillah dengan kebaikan yang ada dalam OmegaGuard Shaklee, ibu-ibu kini dapat kembali gembira, manakala si ayah tidak lagi pening dan anak-anak kembali ceria.
Tiada lagi eczema, asma, lelah, alergik, gatal-gatal, selsema, batuk, lambat belajar dan pelbagai masalah kesihatan lain.
Bagi wanita dan lelaki yang inginkan berat badan ideal juga gembira. Badan kurus dan langsing, penyakit pun tiada.
Syukur pada Allah dan terima kasih kepada Shaklee kerana menghasilkan produk yang berkualiti ini iaitu

OmegaGuard!

Di sini saya nak kongsikan testimoni daripada pengguna OmegaGuard yang sangat-sangat berpuas hati dengan kebaikan yang diperolehi daripada OmegaGuard!

Kesemua mereka adalah ibu-ibu yang gembira dengan perkembangan kesihatan anak mereka yang semakin meningkat, anak-anak yang terharu akan kesihatan ibu bapa yang semakin membaik dan mereka yang berjaya turunkan berat badan menjadi kurus dan langsing.

Asma; kini tiada lagi atau semakin kurang.Batuk & Selsema ; Membaik dan jarang menyerang kembali.Kolesterol ; sentiasa di paras normal.Berat badan ; berat badan berkurang, badan menjadi langsing.Anak-anak mudah dan cepat belajar.Alergik hilang.


Kepada anda atau anak-anak anda yang mempunyai pelbagai masalah kesihatan seperti di atas, atau anda yang ingin cuba untuk kurangkan berat badan di samping mengamalkan diet yang sihat,
adalah digalakkan mengambil supplement OmegaGuard ini.
Kerana asid lemak omega-3 yang terdapat dalam OmegaGuard ini sangat bagus dan berkualiti dan dapat membantu anda mengurangkan masalah seperti selsema, batuk, asma, ekzema, alergik dan kolesterol tinggi serta dapat membantu mengurangkan berat badan.

Saya cadangkan anda yang masih berfikir-fikir agar jangan berlengah-lengah lagi kerana bulan November ini adalah bulan promosi OmegaGuard di mana :

Dengan pembelian 6 botol OmegaGuard, anda mendapat :1) 1 botol OmegaGuard secara PERCUMA yang bernilai RM136.2) Keahlian PERCUMA bernilai RM653) Cash bonus


Atau beli 2 botol OmegaGuard dan mendapat potongan diskaun sebanyak 5% Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian
Hubungi saya :

(ID 930065)
Whatsapp / WeChat: 019-2882244
Email: n_su2008@ymail.com

kalau anda nak beli produk Shaklee terus dari Shaklee, boleh melalui applikasi eSell dari Shaklee.
Untuk order, sila klik ikon di bawah

Untuk tutorial bagaimana nak gunakan eSell, sila klik ikon di bawahRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...