Saturday, 7 January 2017

Supplement Untuk Lelaki Yang Ingin Sihat dan Awet Muda

Assalamualaikum..

Supplement Shaklee untuk lelaki??? Ada ke??? Bukan ke Shaklee untuk wanita hamil la.. menyusu la.. berpantang la..

Ehhh.. betul la tu.. Tapi jangan tak tau.. Shaklee pun ada produk supplement untuk lelaki..
Ye la.. lelaki pun nak sihat.. nak awet muda.. kan.. lelaki pun ada juga alami masalah seperti berat badan tak sesuai, jerawat, jeragat dan sebagainya.. yang paling sinonim dengan lelaki adalah merokok.. Shaklee pun ada supplement yang boleh bantu mengawal nafsu nak merokok.. pendek kata produk Shaklee memang sesuai untuk lelaki..


Antara produk2 yang boleh diamalkan oleh kaum lelaki adalah:Ramai kaum lelaki yang meminati Vivix kerana khasiat kandungan Resveratrol dan polyphenol nya yang dapat membantu mereka meningkatkan tahap kesihatan dan kualiti hidup. Ramai yang ambil sebab tujuan untuk 
✔ boost tenaga
✔ bantu berhenti merokok, 
✔ bantu ringankan komplikasi penyakit seperti kencing manis, SLE 
dan lain-lain masalah kesihatan.
Nak tau apa kandungan Vivix dan kebaikannya, boleh baca sini 

Vitamin E
Dalam Vita-E Complex Shaklee terdapat 400IU vitamin E.
Vitamin E bagus untuk lelaki:
✔ bersifat antioksidan yang dapat membantu menghalang radikal bebas dari merosakkan sel. Bila sel sihat, badan pun sihat. 
✔ bantu pelihara kesihatan jantung. Bila jantung sihat, pengaliran darah pun lancar. Maka oksigen dan segala nutrisi yang dibawa oleh darah dapat sampai ke seluruh tubuh.
✔ bantu tingkatkan kesuburan dengan memelihara kualiti sperma.
 Boleh baca lebih lanjut di sini kebaikan vitamin e.Herblax, Alfalfa, Lecithin, OmegaGuard
Keempat-empat supplement bagus untuk bantu turunkan berat badan. Bahan2 yang terkandung didalam supplement2 ini digunakan secara tradisional dalam membantu mengurangkan berat badan.
Selain itu, omega-3 yang terkandung di dalam OmegaGuard boleh membantu menjaga kesihatan jantung dan juga meningkatkan proses pembakaran lemak.

Sebenarnya banyak lagi produk Shaklee yang sesuai untuk lelaki untuk pelbagai tujuan kesihatan. Sebabnya kandungan yang terdapat di dalam supplement Shaklee adalah vitamin dan mineral yang memang diperlukan oleh tubuh. Specialnya Shaklee adalah cara pemprosesan dan pengilangannya yang sangat mementingkan kualiti dan standard.

Untuk sebarang pertanyaan,
Hubungi saya :

(ID 930065)
Whatsapp Suhailah : 019-2882244


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...